úterý

Beruškový


Beruškový tedy částečně. Potřebovala jsem dárek a co jiného pro fanynku berušek než berušku. Původně jsem chtěla ušít kabelku s výšivkou berušky, ale nakonec mi vyšla pidikabelka s puntíky. A tak jsem na ni ušila obal s beruškou. A když už jsem byla v tom šití kabelky byly z toho nakonec kabelky tři.
Obal na beruškovou a kabelka:




















A dvě další kabelky. Na srdíčkovu jsem si šetřila krásný zip s duhovými barvami:


Šila jsem podle návodu na netu. Velikost jsem zvětšila na poloměr 9,5 cm, aby se do ní vůbec něco vešlo. Je spousta návodů jak šít tuto kabelku.
Já použila kombinaci všech a tak A. návod se střihem, B. další návod se střihem, C. návod obrázkový, D. návod český (autorku jsem požádala o svolení na návod odkázat) a poslední E. návod bez šikmého proužku
Málem bych zapomněla. Při našívání berušky na sáček jsem si nezapla přítlak patky a ještě jsem si nastavila trojitý šev. To jsem se divila, jak mi to pod rukama lítalo.

Přeji pěkný puntíkovaný den.

9 komentářů:

  1. jeee, krasne jsou vsechny :-) ja uz se chystam tyhle dlouho vyzkouset, ale jaksi ma porad prednost neco jineho, hi hi.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou překrásné a úžasně čistá práce...

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krásný kousek a odkazy jsou parádní. Jani, používáš nekonečný zips s jemnými zoubky? (asi jsem takové ještě neviděla) Děkuji a krásný večer.

    OdpovědětVymazat
  4. Zip je metráž a to 5 mm, takže ten silnější. Pokud by taštičky byly menší asi by to chtělo 3 mm zip (jenže jsem neměla černý). Na ostatní kabelky dávám 5 mm. Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalé....úplně všechno....ten duhový zip je fakt třešínka na dortíčku....:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Všude se budu s těma beruškama chlubit, protože jsou víc než krásné :-))

    OdpovědětVymazat
  7. So sweet and nice work :-)
    Happy holiday

    OdpovědětVymazat
  8. ty jsou dokonalé, opravdu krásná a precizní práce...

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj,,,ten česky navod je skvěly,,,dnes prší,,,jdu na to,,,latek mam plnou skřin,jen vybrat co bde na darek vhodne.hezky den.Jolana

    OdpovědětVymazat