úterý

Deka pro Lukáška (projekt 42)


Logo na zadní straně deky. Já tu špulku musela zkusit.
Hurá, konečně deka doputovala k majiteli.
Obrázky na deku jsem vám představila. Lukášek má rád nářadí a kabely.
Měla jsem uložený obrázek deky When Children Dream. Lukáškovu deku jsem pak šila s motivy této deky. A dokonce jsem si udělala nákres, což moc často nedělám. Sice se ho moc neumím držet, ale alespoň jsem potřebovala něco, co mi pomůže při ořezávání obrázků. Když si vzpomenu na svou první deku pro Barborku (projekt 4) s jakou hrůzou jsem na třikrát ořezávala obrázky, hlavně abych to nepletla...
 Polotovar bez lemování

Tady je výsledek a zase pořádně barevný. Asi se budu muset barevně krotit (když tak koukám na komentáře tak asi ne, ale já fakt měla hodně barevný sny)

Opět jsem použila saténové šňůrky jako v projektu redworků. Tentokrát barevnější a s knoflíky. Našívám pomocí patky č. 21 pro Berninu. Aby se  mi šňůrka dobře našívala, deku nejdříve vlnovkovitě prošila pomocí kráčející patky a na stejné místo jsem už pak našívala entlovacím stehem saténové šňůrky.

Zadní strana deky:

Jednotlivé obrázky si můžete prohlédnout na galerii na Picasa. 
Móc se omlouvám Anittě S. že jsem v zápalu boje pootočila její obrázek. Ale on je tak univerzální, že mi to snad odpustí.

 Přidala jsem ještě malý dárek - kapsičku na nářadí na opasek. Aby nebyla prázdná přidala jsem trochu náplně.
Kráný a barevný den přeji. Jana

8 komentářů:

  1. Jani hlavně se barevně nekroť! Deka je barevná krásná! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani, netuším, proč se chceš umírnit v barevnosti. Deka se mi líbí a je taková veselá:-) Tak v tom pokračuj, jinak by to byla škoda. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si myslím, že by byla škoda, kdyby ses u dětských dek krotila s barvičkami. Ba naopak, Jsou veselé, hravé a děti toto rády:-) No, já taky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. ta je nááádherná !!! a na barevnosti neubírej myslím si,že se to dětem moc líbí ♥
    Tleskám

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera, moc se mi líbí barvičky, i to, to jak jsi vyřešila různé velikosti obrázků. A ta šňůrka - máš to vždycky do detailu...

    OdpovědětVymazat
  6. Janičko, deka je krásná. Barevné deky se dětem líbí.Ta špulka na druhé straně je super. Jsem moc ráda, že jsem se trochu mohla podílet na této dece. M.

    OdpovědětVymazat
  7. To je taká nádhera ... každý chlapec môže o take krásnej deke snívať !!! fantázia !!!

    OdpovědětVymazat