sobota

Odložené případy

To není sentiment, ani nějaké předsevzetí dokončit nedokončené. Jenom jsem tři týdny hledala metrážový zip. Někde mezi chalupou a domovem vznikla černá díra. Snažila jsem se zapojit šedé buňky mozkové a nic. Tak jsem hledala a našla ledacos. Třeba rozešité projekty, nějaké výšivky.
První hromádka je deka a polštáře z látek, které jsem už dávno vyhrála u Melluzinky. Já a vyhrála! Ale balíček přišel a já Mellu slíbila, že ušiju deku. Přidala jsem světlou a šila. Ale nešila až do konce. Nejdříve jsem neměla nitě na quiltování, pak jsem je vyplácala na něco jiného. Takže to vidím na nějaké perlovky po babičce a ruční prošívání na léto. A ještě musím poopravit nepřesnosti, které jsem tenkrát nějak neviděla.


A ještě jak to zatím vypadá, spolu s druhou dekou. Ta je podle knihy Svěží patchwork a měla být pro maminku. Šila jsem ji tenkrát na Jarouškovi, který šil-nešil a já dek nestihla ušít k narozeninám. Ani na vánoce. Tak co já vím?
Poslední jsou špulky. Ty jsem sešívala jenom tak, takže zůstanou ještě v krabičce.
Taky jsem našla pár výšivek. Hlavně z mého redworkování. Výšivky a projekty jsou na stránkách vyšívání Nej-šicí-stroje. Jen ještě připomenu, že obrázky kreslila Hanka, výšivky z nich vyrobila Lenka a já z nich šila projekty. Prože nikde nejsou pohromadě, tak je tady ještě jednou ukážu. Přiznám se, že zírám, kolik toho bylo. Taky si říkám, že posbírám všechny výšivky, které zbyly a vyrobím nějaký závěs na zeď.
 
 
 
 



 
 
 
PS. Zipy jsem našla. Jana

1 komentář:

  1. Koukám jak žába z kyšky... Ty máš dvě nebo vlastně tři rozešité deky!!! A k tomu ještě tak skvělé!!! No, tak to se moc těším na další utajovaná překvapení. :o)
    Pa Hana

    OdpovědětVymazat



Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.