pondělí

Deka pro Deniska - začínám

Můj další příspěvek do projektu Deky z lásky je deka pro Deniska.  Tady jsou obrázky od ostatních švadlenek, které se na dece podílejí:
Přislíbila jsem Angry Birds, ale do deky se moc nehodí, tak bude polštářek. A moje příspěvky do deky jsou myška, panda a jméno Denisek. Myška a panda dle vlastního návrhu. Jméno je strojová výšivka.




Deka bude oranžová, zelená a modrá. Díky opravářům ze Světa šití nám to s Viktorkou zase šlape. Snad jí to ještě vydrží.
Já nevím jak vy, ale já se moc ráda dívám do dílen jiných švadlenek.
Žabky budou olemované modrou vodou. Předpokládám, že tuhle žabku šila Vlaďka z Úsobrna
Krásné dny přeji. Jana

10 komentářů:

  1. Nádherné Jani, deka bude úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším, jakou deku vymyslíš

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Jani, to bude paráda! Už sa teším na deku :) Ten nápis : tak to je niečo! Tú Tvoju fantáziu a kreativitu Ti úprimne závidím :) a samozrejme aj šikovnosť! Vytvoriť také niečo - nemám slov... Si proste jednička! P.S.: Tiež rada nakukujem do iných dielničiek :) a tú moju potom vždy trošku vylepšujem (aj keď iba maličkosťami - ktoré potešia :) )

    OdpovědětVymazat
  4. No to je paráda už teď... a ta dílnička... a ta myšička... a kolem žabky vodička...a ta šikovná Janička...
    Super :)
    Pa Hana

    OdpovědětVymazat
  5. Do Tvé dílničky vždycky nakouknu moc ráda. Jednak na Tvé stroje a další vybavení, jednak Ti moc ráda koukám pod ruce. :-) A už se těším, jakou krásu opět vytvoříš.

    OdpovědětVymazat
  6. V ty zime co zacina ti zavidim hlavne ty kamna, ja si domu muzu poridit leda tohle http://www.istavebnictvo.sk/clanky/krbove-kachle-s-vymennikom/diskusia/?do=commentForm-submit a to je smutnej pribeh.

    OdpovědětVymazat
  7. Jani tak zítra máš deku ,že jo .-))) tě už trošku znám a hádám ,že v sobotu tu ty fotky jsou :-)))a myška s pandíkem se mi tuze líbí ♥krásný víkend -)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak. V sobotu budu v práci a do toho máme doma maroda - Vendulku. Mám rozdělaných víc věcí a skutek utek. J.

      Vymazat
  8. Januska moja milovana, ja nemam slov ...ako vzdy co obrazok ,to dielko ,co dielko od Teba to original...moc casu teraz nemam, ale pokochala som sa znova Tvojim blogom ...si sikulka a ja len nechapavo cumim kedy to stihas ???? neverim ze v noci spis :) moc pozdravujem posielam objaticko , krasne a pohodove dnicky ..
    Mirka

    OdpovědětVymazat