pátek

S recepty do světa

Vůbec jsme s Lenkou neuvědomily, že jen s češtinou do světa neprorazíme. Zapomněly jsme totiž na holky ze Slovenska. Hned jsem to  díky úžasné spolupráci s mdupkou mohla napravit. Marta nejenže rychlostí blesku recepty přeložila, přidala své postřehy a ještě mne hlídala, abych nepsala hlouposti. Já jsem si pak už mohla jen hlídat stehy, rozložení a správnost pořadí vyšívání. Kdybych to dělala sama, bylo by to na týden. Takto jsme mohli za jeden večer doplnit první dva recepty. Lenka je hned přidala do projektu. Oběma děkuji za tu rychlost. Zdraví Jana.


5 komentářů:

  1. Mezinárodní spolupráce, to se mi líbí. Už by Ajka mohla vyhlásit akci Česko-Slovensko má talent. A jste první.
    Zdravím.Marie

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, nie Ty, ale my zo Slovenska ďakujeme :) Isto Ta neprekvapi, ze som prave prisla z obchodu a kupila rovno 2 slahacky, pre istotu, aby som mala co jest, kym vytiahnem vysivak a vysijem si receptik :) Dakujem veeeeeelmi krasne, si poklad ... ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jani a vies ,ze som nad tym premyslala ??? je to super, len skoda ze nemam taky stroj carostroj .....hned by som si takym vyzdobila kuchynku ....je to fajn, baby ze sme sa takto nasli a zvlast tu Jani u teba ,ja tu vzdy najdem vela inspiracii a chodim sa kochat dookola ... tak nech Vam to krasne vysiva baby moje :))))

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní nápaad, jste šikovné.

    OdpovědětVymazat