úterý

Edit: ZADÁNO

Dnes trochu jiný příspěvek, protože bych ráda nabídla k prodeji rám na quiltování. Jedná se o rám od Grace Company, vyrobený pro Pfaff. Rám nabízím se strojem Janome 1600 QC. Nabízím stroj, který nebyl na rámu a byl pouze záložní. Není nepoužitý, ale byl na rámu jen krátce a párkrát jsem na něm šila.

Oproti rámům na stůl je tento rám stabilní a má pohodlné ovládání, nastavitelné ručky. Pokud si vymezíte více prostoru, tak je možné využívat pantografové šití a to bez otáčení stroje a pojízdného stolečku pod stroj. Délka rámu je něco málo přes tři metry a na šířku potřebujete dva metry, pokud by se používaly obě strany rámu. Jinak stačí metr a půl pro pohodlné procházení a manipulaci. Takže potřebuje sice více místa, ale to je oproti stolovým rámům jediná nevýhoda. Práci navíjíte na trubky, což je velmi důležité. Na většinu u nás v současnosti nabízených rámů pro malé stroje je nutné předem připravit sandwich a to je práce navíc. 

Rám s takovým strojem je vhodný právě pro pantografové šití, ale dá se na něm prošívat i složitěji nebo naopak třeba rovně. Něco z toho, co jsem na něm prošívala můžete vidět TADY nebo ZDE.

Samozřejmě předvedu, zaškolím podle potřeby, klidně i celodenní školení. Nabídka předvedení platí při rychlém jednání, tedy po dobu, kdy mám rám v provozu. Později bude možné jen teoretické zaškolení. Okres Prostějov.

Další info (cena, podrobnosti o tom, co je součástí, o úpravách rámu) prostřednictvím e-mailu info@jamala-jamala.cz    









Žádné komentáře:

Okomentovat



Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.