pátek

Minecraft a psí smečka

Už před vánočními svátky jsem odevzdala další Deku z lásky, kterou jsem kompletovala  přispěla svými obrázky. Deka byla vypsaná coby pejsková, protože Mik má rád deku svého psa, ale taky rád hraje Minecraft a dvě švadlenky poslaly obrázky Minecraftu. Přemýšlela jsem, jak to spojím dohromady a jako spojnici jsem udělala minecraftového vlka (psa) a jméno jsem napsala také ve stylu Minecraftu. Takže, kdo ještě nezná Deky z lásky, tak TADY jsou jejich stránky. Obrázky šily různé švadlenky. Můj příspěvek je hnědá aplikace labradora a vlk a psala jsem o nich TADY.
Všem švadlenkám moc děkuji za krásné obrázky.
Borduru jsem udělala z látky s tlapkami a z batik \Stoff. Deka neměla být moc barevná, ale trošku jsem podbarvila obrázky. Nejvíc mne potěšilo, že Mik deku přijal a toho jsem se u autisty bála ze všeho nejvíc. Obrovskou radost mi udělalo i to, že maminka napsala, že Mika nic tak nenadchlo jako jeho nový batůžek, který jsme mu k dece poslala.
Šila jsem na šlapacím stroji a quiltovala na rámu Pfaff se strojem Janome 1600.













A protože už dělám na další Dece z lásky, tak už se dávno můj svět psů a Minecraftu přeměnil na svět dinosaurů. Každou deku, kterou dělám, neberu jako patchworkovou záležitost, ale snažím se žít tím, čím žije budoucí majitel. A největší odměnou je mi, že deku to dítě přijme za svoji. 
Krásné dny přeji jamala.

3 komentáře:

  1. Jani, máš to zase tak krásné. Obdivuji tvůj cit pro ztvárnění oblíbených věcí pro obdarované dětičky. Pady, srdečně Tě zdravím do Olomouce. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, moc děkuji. Moc mě to baví. Zdravím i já Tebe, často na Tebe myslím. Pady

      Vymazat
  2. Parádní deka! Plně chápu Tvou obavu, zda malý autista deku přijme, tam je to vždycky hodně napínavé, ale tady ses fakt bála zbytečně. Tuhle deku musel milovat každý. A ten batůžek! Paráda.

    OdpovědětVymazat



Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.