pátek

Kompas

Měla se jmenovat Kompas. To byla myšlenka, kterou jsem nemohla dostat z hlavy a už jsem nemohla nic jiného vymyslet. Deka, která ukazuje svým kompasem ke všem dětem, které svoje deky dostaly nebo ještě dostanou.  

OBRÁZKY ŠILY RŮZNÉ ŠVADLENKY. Můj je jen kompas. Bohužel souhrnné foto obrázků od švadlenek nemám, přišla jsem o všechny svoje fotky, které jsem měla jen v počítači.

Jenže, deka mi nešla, trápila jsem se, párala a vůbec jsem si začínala myslet, že ji nedokončím. Začala jsem jí říkat Můj patchworkový hrobeček. Jakože opravdu s patchworkem končím (jako bych někdy pořádně začala).  Nakonec jsem se naučila mít ji ráda.
Deka není určená pro konkrétní dítě, ale pro propagaci Dek z lásky.

A také mne donutila podívat se zpět (a že tohle opravdu nedělám). Vytvořila jsem samostatnou stránku s přehledem mnou kompletovaných dek. Při té příležitosti jsem deky spočítala, že tato je patnáctá. Čtrnáctou zatím nehledejte, ale existuje.
Album kde najde další foto TADY.
Ptáčka ušila Klára Bystřice

Letadélko ušila Iva
Autorkou ptáčka bude asi švadlenka z Proglasu
Auto vyšila Jana Tom
Lodičku ušila Jitka Zdiby
Chobotnici ušila Anita S.

Delfína ušila Jitka Zdiby
Rybku ušila Anita S.







Zadní stana deky s logem. Unavenou švadlenku jsem si schovávala na nějakou zvláštní příležitost. Výšivka je ZDE



 Nemaje souhrné foto, vytvořila jsem alespoň pohlednici z jednotlivých obrázků, tak, jak jsem měla jejich fotky od Dagmar, chybí toto autíčka od Jany Tom:

Krásné jarní svátky přeji. Jana

8 komentářů:

  1. Jani, jsi úžasná!! Normálně se mi zarosily oči!!! Ta láska k dětem i k tvoření z té deky vyzařuje jak maják! LenkaK

    OdpovědětVymazat
  2. Jani,napsala bych to stejné jako Lenka.Smekám před Tebou.
    Přeji hezké Velikonoce.
    Zdena

    OdpovědětVymazat
  3. Deka je nádherná, ten kompas uprostřed je krásný nápad. Moc se mi také líbí ty 3D bločky. A páni, 15 dek! Hned se na ně jdu mrknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera. Smekám před tebou klobouk.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo ta prokoukla! Je fakt krásná, a to prošití je fakt bomba! Kdopak prošíval? Beruška nebo Franta? Kecla jsem na zadek, fakt jsi úžasná, jak jsi ji vytunila.
    PS: asi budu potřebovat hvězdičkové látky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nadhera a ten pocet tolik dek. Klobouk dolu. Nejvic se me libi bloky s budkou a chobotnici, maji skvele napady a samozrejme vysledne sesiti je supr. Krasa.

    OdpovědětVymazat