pátek

Stromy

Dnes jen krátký příspěvek pro ty, kteří ještě neslyšeli o šití bloků pro Austrálii.
Wollongong Modern Quilt Guild, komunita, která se rozhodla šít deky z bloků, které jim budou zaslány. Pro rodiny postižené požárem v Austrálii. Musím se přiznat, že jsem v první chvíli váhala se zapojením se do projektu. Zájemců o šití bylo dost a já mám rozdělaný jiný charitativní projekt a nějaké šití pro kamarádku. Jen tak jsem si ale v programu QuiltAssistant načrtla návod na eukalyptus. Použila jsem fotku z internetu, ale snad mi autor porušení autorských práv odpustí. Ještě stále jsem nebyla rozhodnutá... No ale pak přišel ještě jeden nápad a už jsem byla chycená. Druhý blok jsem chtěla, aby odrazil nějakou moji oblíbenou techniku šití patchworku.
Bloky mají být na místě do konce února, tak v pondělí musím poslat. Poštovné vychází na 65,- Kč, když se posílají dva bloky. To, kdyby se chtěla někdo přidat k této aktivitě. Pokyny k velikosti bloku (12.5 inch) a adresa jsou v odkazu, případně se na mne obraťte. Email uvádím v kontaktech.
Moje bloky:

 návrh v programu:

 Nápad, který rozhodl, že to tedy musím ušít:
Přeji všem krásné a klidné dny. Pady jamala

3 komentáře:

  1. Taky se chci přidat. Jen mám teď stroj v servisu,snad dorazí co nejdřív:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, krásné stromky a na dobrou věc. M.

    OdpovědětVymazat
  3. ty tvoje bloky jsou tak pěkné, že se snad budu muset taky zasnažit... jenže mám jiného šití nad hlavu, nu uvidíme... to účetnictví mne strašně zdržuje ;-)
    pa, e

    OdpovědětVymazat