středa

Zbytkování

V předchozím příspěvku jsem dala odkazy na návody na Bluprintu. Já jsem se nechala inspirovat kurzy a vyzkoušela jsem malou kabelku. Kombinovala jsem techniku srub a proužkování. Na přední stranu jsem do středu srubu umístila kočku. Konec konců, ta naše taky přiložila packu k dílu. Výplň je vatelín 120g, velikost je 23 x 13 cm. Střídala jsem světlé barvy nití na prošívání a prošívala jsem s kráčející patkou.
Je to jen malý projekt, mám ještě spoustu dodělávek, ale musela jsem to zkusit.  Problém je, že v dílně vznikne velký zmatek, takže nevím, jestli ty rozdělané projekty vůbec najdu. Je to ale krásná práce, moc bavilo. K tomuto stylu patchworku se vracím stále častěji, krásně se dá využít i na obrázkových dekách.


 Sára situaci v dílně "vylepšovala" a přisypávala na hromádky obsah košů na regálech.
 Loni už jsem touto dobou šila na zápraží. Letos je to jinak.Včera sněžilo, dnes ráno jsem koukala na mrazivé květy na skle. Večer jsem zakrývala některé rosliny a keře, ale nevím, jak moc to pomůže.
Přeji krásné dny. Jana

11 komentářů:

  1. Tohle mám moc ráda. Baví mě veselé šití z kousků a rovné prošívání. Jen bych potřebovala být dvakrát, abych stíhala to, co mě baví.
    Máš to tuze pěkné, Jamalko.

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vždy, jsi mi udělala radost. Radostnými, veselými taštičkami.¨Moc hezké a máš šikovnou kočku.Tobě taky krásné dny, slunečné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju moc. Ta potvora dnes chytla sýkorku, má tolik průšvihů tento týden, že už nevím, co s ní. Má už tak dvanáct, možná třináct roků, ale je pořád jak z divokých vajec. J.

      Vymazat
  3. Jani, krása, tohle chci taky dávno vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus. Já už zkoušela pár postupů, každý to dělá trochu jinak. Bavilo mě to moc. j.

      Vymazat
  4. Ty tvoje malé projekty mě baví.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šití. Také mám ráda, když se látka využije. Miluju jehelníček od Tebe ( ten ve formičce na vánoční cukroví). Tam se opravdu využije každý kousíček. Posílám pozdrav. M.

    OdpovědětVymazat