neděle

Novinky na blogu

Dnes o jedné důležité změně.

O Tipech a návodech si, prosím, čtěte tady: KLIK SEM. Ano, je to tak. Tento krok jsem udělala po několika různých událostech. Vyvrcholilo to krádeží mého fotopostupu (stáhli fotky, které byly mým fotopostupem i s mým podpisem) a zveřejněním na Facebooku. Je nutné určit hranice a zpoplatnění je jediná možná volba. 

Původní záměr byl pokračovat na novém blogu a uzavřít i tento blog, protože i blog samotný obsahuje články a skoro v každém příspěvku je nějaká rada nebo tip. Nakonec jsem udělala kompromis. Zde budu pokračovat s prezentací své práce, budu psát o tom, co dělám v duchu předchozího příspěvku. 

V placené sekci se nachází spousta návodů a budu přidávat další tipy a nová videa k už zveřejněným tématům. Snažím se slučovat jednotlivá témata, například různé způsoby lemování. Například jen lemování rovným proužkem má několik možností a postupů. Také vysvětluji jak je používám a proč a snažím se o komplexní přístup.

Budou také návody nové, ale až po novém roce. 

Setkala jsem se s názorem, že je to drahé. Je to jen symbolická částka. Pokud se podíváte jaké návody placená část obsahuje, tak uvidíte, že mají mnohem větší hodnotu. Částka je neporovnatelná s cenami kurzů. Nabízím pevnou sazbu, víte, co je obsahem. Kupujete obsah, který je v den objednávky nabízen v Tipech a návodech. Obsah postupně reviduji a doplňuji, takže oproti původním příspěvkům bude ještě něco navíc. 

V lednu plánuji nějaké povídání o prošívání v domácích podmínkách. Takové shrnutí možných technik, jejich kombinace, proč jak a kdy. Dále šití na papír - ptáčci a možná nějaké další vzory. Máte možnost komentovat, ptát se a Vaše dotazy budou zpracovány. Komentáře na uzavřeném blogu budou bez schvalování. A byla bych ráda, kdyby to bylo více aktivní a zpracovávané téma budeme tvořit spolu.

Co je potřeba. 
Potřebujete e-mailovou adresu na g-mailu (případně propojenou adresu), na kterou Vám pošlu pozvání poté, co bude částka zaplacena.

Pokud budete zahrnuti v adresách (přijmete pozvánku) a přihlášeni na Google, budou odkazy z Tipů funkční.

K přihlášení můžete zvolit kontaktní formulář KLIK SEM

nebo

Vaši e-mailovou adresu spolu s údaji na fakturu - Vaše jméno a korespondenční adresa odešlete na kontakt dilnajamala@gmail.com. 
Bude Vám vystavena řádná faktura s podklady k platbě.

Část Vašeho příspěvku je také na údržbu blogu. Pro mne nejsou návody pro Vás zdarma, musím si platit úložiště, protože tak velký obsah se mi zdarma nevejde. A samozřejmě něco půjde na opuštěná zvířata, jak je u mne zvykem.


Další novinka jsou KOMENTÁŘE NA TOMTO BLOGU. Omlouvám se, ale všechny komentáře na tomto blogu budu kontrolovat před zveřejněním. Komentáře obsahující odkazy jinam na internet nezveřejním.
Důvodem je, že mi pak chodí hodně spamu a  především chráním tímto i své čtenáře před nebezpečnými odkazy. Naopak veškeré odkazy v textu článků jsou vkládány mnou. Můj blog neobsahuje reklamu, i když mi placená reklama byla opakovaně nabízena. Odkazy v článcích jsou tedy bezpečné a chci, aby byl bezpečným místem i můj blog. Komentujte, Váš názor mne zajímá. Není to cenzura jen ochrana. Děkuji za pochopení.
Šijte s radostí a tak jak to vyhovuje Vám.

 
Třeba se budeme potkávat jen tady, případně na novém blogu a možná se budeme potkávat aktivně v uzavřené sekci. Možná půjdou Vaše kroky jinam. To vše je naprosto v pořádku. Krásný podzim přeje jamala

Žádné komentáře:

Okomentovat



Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.