pondělí

Puntíky a Perlovky

něco letního...
Kdo má knihu Skládaný patchwork, o které jsem psala v minulém příspěvku, asi marně bude hledat zrovna toto prostírání. Ale tato kniha mne k němu přivedla. Vlastně jsem chtěla zkusit některé prostírání z této knihy. Nachystala jsem si batiky a ráno budu šít. Jenže ráno jsem se vzbudila s hlavou plnou puntíků. A k nim jedině režnou látku.
Ušila, přichystala na prošívání - jen nějakou neutrální nit a pořádně barevné lemování. A pak jsem si všimla perlovek po babičce, které jsem nestihla uklidit. Jenom to zkusím, jak by to vypadalo... Aby prošívání vyniklo, lemovala jsem opět jednobarevnou režnou. Dokola je každá perlovka v jiné barvě, proti trojúhelníkům v podobném odstínu. Tak si nejsem jistá, jestli se babička nezlobí jak zacházím s jejími bavlnkami. Ale třeba by byla ráda, že mají využití.



Víte, že bude Mezinárodní den pletení na veřejnosti? Tak jsem si dala závazek, že dodělám při této příležitosti svoji deku. Už mi chybí jen pár čtverečků.
Krásný den přeji Jana

19 komentářů:

  1. Tyhle kombinace miluju krasa Radana

    OdpovědětVymazat
  2. nádherné barvy, skládám svůj obdiv

    OdpovědětVymazat
  3. Jani paráda. S tím ručním prošitím úžasné!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, nádherně veselé, určitě by měla babička radost:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krása, jestli to prošíváš ručně, tak klobouk dolů, máš to droboučké a jeden steh jako druhý. Prostírky vypadají nádherně, zrovna dnes se mi zdálo i kona charm packu s takovým trojúhleníčkovým vzorem. Jen mít více času :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani,prostírání jsou super....babička se určitě nezlobí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. je to krásne ... také farebné, letné ... a babi by mala isto radosť, že prlovky neskončili v koši ale našli využitie :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, je to nádherné! Babička musí mít obrovskou radost, že její poklady dokážeš takto kreativně využít.

    OdpovědětVymazat
  9. Janiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,nemam slov, skoro sa mi oci prilepili na sklo ..moc, moc sa mi to paci, bodecky su moja srdcovka, s tou reznou lateckou je super !!! a to presivanie k tomu to nema chybu ...fakt fantazia !!!!!tak to tu pridem urcite dnes este milionkrat ... ked budem velka snad nieco take krasne dokazem ...paaaaaaaaaaaaa Jani krasny dnik !!!!!♥♥♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  10. geniální, originální, jednoduché a moc krásné, jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  11. To je opravdu velká nádhera!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, já Tě prostě žeru! :o)))

    OdpovědětVymazat
  13. Moje puntíky odpočívají v almárce a chřadnou... a Tvoje puntíky těší tolik blogerek!
    Skvělý nápad a moc hezký! Pa Hana

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná práce,puntíky a režná je skvělá kombinace. M.

    OdpovědětVymazat
  15. Jani, máš to moc pěkné. A babička se určitě nezlobí :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Teda to je nádhera!Kombinace půntíků s režnou je úchvatná...to by se mi líbilo i na tašce či tak, no fakt super :o). jsi neuvěřitelná, klobouk dolů. Smekám...a zalézám do nory k neumětelům :o)...krásné dny Jano.

    OdpovědětVymazat