neděle

Kitty a jiné

Milovaná, nenáviděná, démonizovaná. Nechci posuzovat šílenství kolem Hello Kitty nebo fakt, jestli je Kitty kýč. Pro mne je naprosto geniální. Je jí už 40 a je stále populární. A já jsem vlastně ráda, že jsem si mohla tuhle kočku s mašlí taky zkusit. Výšivka byla už dříve někde na tomto blogu. Ke Kitty se skvěle hodí aplikace kytky od Nej šicí stroje.

Na zápraží je teď krásně, tak jsem už zase venčila Viktorku. Kalhoty pro syna jsou spíš vedlejší produkt. Mě hlavně baví něco šít venku. Návod na klínové kapsy.

A byla s námi Barunka a umím nové náramky. Baru, děkuju za trpělivost.

Nakonec háčkovaná nákupka. Vlny bylo opravdu málo. 5 klubíček příze z Niťány. Nějaká Hela (nebo tak nějak) z letitých zásob. Musela jsem sešívat, na sháčkování už by nezbylo. Po uháčkování kytičky zůstalo 25 cm příze. Motivy jsou asi z tří různých knih, jeden kytkový z internetu.
 
Krásné prázdninové dny.  Jana

9 komentářů:

  1. Krásná nákupka:-) Kitty mi taky nevadí, pokud jí není moc. Já měla kdysi jednu jako násadu na tužku, to už je let:-))) Kalhoty vypadají taky superově:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, jsi nesmírně šikovná a všestranná. Kitty mi nevadí, dcerka jí už odrostla, ale neteře jí stále milují. Šití venku závidím.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani nákupka je senzační! Kittynu jsem taky Janičce dělala, kdybys někdy potřebovala zase do Dek, tak se ozvi.
    Náramky jsou tuuze krásné. Užívej si šití venku, naprosto tě chápu, musí to být krása. Jo, a ten polštář na židli u Viktorky je prostě krásnej

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Jani, všechny Tvé výrobky mají šmrnc, nápadité a krásně vypracované. Ať už je to polštářek, výšivky, klučičí kalhoty i krásná háčkovaná taška. Užívej si zahradního šitíčka. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jani, já se také přidávám - všechno, co vytvoříš, je náramně krásné, vkusné, milé! A to šití venku ti také závidím! Krásné léto!

    OdpovědětVymazat
  6. Jani ja nemam slov, su to dielka, taska je fantastickaaaaaaaa,naramky uzasne si sikulka ...posielam objaticko spravila si mi hned krajsi vecer ...<3 paaaaaaaaaaaa

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jani,taška je luxusní a Kitty jsem párkrát aplikovala na polštářky a pořád má úspěch.Těším se na tvé novinky,je to pastva pro oči.Krásné léto,Štěpánka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuju všem za komentáře. Ať se léto vydaří. Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Máš všechno tak pěkné, jsi moc šikovná. Ráda sem k Tobě chodím pro inspiraci :) Jitka

    OdpovědětVymazat