úterý

Letošní poslední

Poslední příspěvek letos bude spíš háčkovací. Jaroušek ani po druhé opravě nešije a tak mne šití valně nebaví.

Z toho háčkování. Dodělala jsem poslední bločky do vzorníkové deky. Posbírala jsem je na internetu, něco v jiných knihách.
Zkusila jsem i různé způsoby spojování a vyhrál tento.
Pomaličku, ale přece to přibývá.

Jak jsem tak hledala inspiraci na poslední bločky, našla jsem si novou zábavu. Návod tady. Zatím jen zkouška, nemám dost vlny. Čtverce jsem napojovala při háčkování poslení řady.

 A přece něco šitého. Taška na plasty. Možná vám to přijde divné nebo škoda. Jenže na chalupě nemáme ani předsíň ani spíž. Máme vlastně jednu velkou místnost ve které musí být i kromě nás i ty odpadky. Tak jsem chtěla, aby byly v něčem pěkném. A taky je budu radostně vynášet.

  A to asi všechno. Co jsem zapomněla, tak příští rok. Ať je pro vás radosný, přeji hlavně zdraví. Ať vám šije nit, háčkuje háček a kmitají jehlice. Děkuji všem za návštěvy na blogu, za komentáře, za e-maily. Hodně štěstí Jana.

13 komentářů:

  1. I já přeji tobě a tvým blízkým v novém roce pevné zdraví a dostatečnou dávku štěstí. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Tento blog milujem, rada ho navštevujem, preto ti prajem v Novom roku 2014 veľa tvorivých nápadov a veľa zdravia a síl na ich uskutočňovanie. Tá tvoja rýchlosť a rôznosť tvorenia je pre mňa veľkou inšpiráciou, ktorú rada napodobujem, žiaľ, zatiaľ len virtuálne.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Jano, do nového roku hodně zdraví a spokojenosti. Doufám , že se zase potkáme na společném šití pro "deky z lásky ".
    Háčkované čtverečky jsou super a taška na plasty udělá moc parády v chalupě. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Deka vypadá moc hezky. Spojování čtverečků je zajímavé. V novém roce určo vyzkouším, ale asi přijdu s prosíkem o pomoc. ;-) Taška je sluníčková, mám ráda tyto barvy a na chalupu jak dělaná. Až půjdeš s plastama, bude každý závidět. :-) Měj se hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Janus, som vedela, ze tu este cosi z TVOJICH nadheriek das .... deka bude uzasna,co chytis to Ti ide krasne od ruky..taska je excelentna...to bude parady aj ked pojdes len s nou do zberu:))))
    Jani, prajem Ti aj v Novom roku vela tvorivych napadov, radost z tvorenia, more lasky, ocean zdravicka ..dakujem Ti za krasny blog ,kde vzdy rada nakuknem, pridem po rady ...dakujem, ze som nasla skevelu, sikovnu a mudru priatelku .....

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, moc krásné všechno, jsi moc, moc šikovná! Přeji ti příjemný poslední den v roce a příští rok jen a jen krásný a dobrý!

    OdpovědětVymazat
  7. Janičko, jedna fotka krásnější než druhá! Do nového roku hodně zdraví a dalších krásných nápadů!

    OdpovědětVymazat
  8. Jani,v Tvém provedení je i taška na plasty skvost.
    V příštím roce přeji všechno dobré, hlavně hodně zdraví.Těším se na nápady,kterými vždy potěšíš.
    Zdena-Teplice

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Jano, jste úžasná, nádherná ženská, tak ráda k Vám nakukuju :-)..dobrý nový rok a na viděnou, šitou, háčkovanou, tvořivou :-). Eliška

    OdpovědětVymazat
  10. Moc všem děkuji. I vy jste mne potěšily svými komentáři. Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná práce ke konci roku. Využita každá minutka:-))) Vše nej do dalšího tvoření přeji. Hanka

    OdpovědětVymazat
  12. Všechno nejlepší v novém roce a hodně zdraví, štěstí a lásky.
    Ty čtverečky jsou náádhernéééééé, úžasnéé, po takové dece toužím už léta.

    OdpovědětVymazat
  13. Janičko, přeji Ti v roce novém spoustu báječných dnů i přátel a pohodu a těším se na další Tvé příspěvky neb jsi mou obrovskou inspirací i tahounem spousty švadlenek, aniž bys to věděla :-) Líbezné dny. Lenka

    OdpovědětVymazat